For at deres bedrift skal lykkes er det enklest å starte med en nettside. Vi lever i en digital verden og det tilsier at en potensiell kunde vil søke opp bedriften på nett for å se hva dere har å tilby FØR han eller hun bestemmer seg for å ta kontakt. Er dere forberedt?

På utkikk etter en ny nettside?

Både for å få nye kunder og for å beholde eksisterende kunder trenger dere en dynamisk og oppdatert nettside. Nettsiden bør ha tilstrekkelig med info for at kunden får tillit til bedriften og blir nysgjerrig på hva dere har å tilby. I tillegg bør det være flere elementer som et gjennomført design, bilder og eventuelt illustrasjoner. Høres det mye ut?

Neida! Sammen kommer vi frem til hva som er behovet for deres bedrift og resten tar jeg meg av. Jeg setter opp en nettside i WordPress som er tilpasset for PC, mobil og tablet. Når dere har fått nettsiden overlevert så kan dere logge dere inn på nettsiden for å administrere innholdet etter eget ønske.

Har dere ikke tid til å oppdatere nettsiden så kan jeg som deres webmaster gjøre dette for dere i etterkant.

Trenger dere å oppdatere nettsiden?

Mange har en nettside i dag, men likevel trenger de alltid oppdateringer og forandringer etterhvert som tiden går. Det kan være at bedriften har utviklet seg og trenger å oppdatere innholdet? Kanskje bedriften har oppdatert imaget og trenger at nettsiden matcher? Kanskje dere ønsker å konvertere nettsiden til en WordPress løsning slik at dere lettere kan administrere nettsiden selv? Eller kanskje dere bare trenger en fullstendig make-over for å henge med i tiden? Behovene er mange. Men en ting er sikkert og det er at i dag gjelder det å henge med.

Dette løser jeg for dere slik at dere kan fortsette med dere kan best!

Responsivt design

I dag surfer vi på nettet med skjermer i flere forskjellige størrelser. Jeg leverer nettsider som er responsiv, det vil si at nettsiden forandrer design basert på skjermstørrelsen. Designet er tilpasset PC, mobil og tablet. Husk at i dag bruker over halvparten av oss mobilen til å surfe på nettet så det er utrolig viktig å ha en nettside som er tilpasset alle plattformer.