Jeg hjelper dere med å bygge opp bedriftens identitet – fra kartlegging av målgruppen og deres behov til ferdig designet logo med en designmanual. Jeg designer reklamemateriell basert på bedriftens profil og målsettinger. Det vil si at dere ikke får et masseprodusert produkt men et produkt som er tilpasset akkurat det bedriften ønsker å kommunisere.

Modern Business Card Showcase Mockup by Anthony Boyd Graphics

Identitet og branding

Hvordan bedriften oppfattes av deres kunder kalles branding. Dette er bedriftens identitet forsterket av logo, design, markedføringsstrategi og andre reklameprodukter. Det ligger nøye analyser og vurderinger bak bedriftens identitet fordi det er den som selger. Førsteinntrykket. Det er avgjørende at strategien kommuniserer akkurat det dere har sett for dere hvis ikke vil suksessen utebli.

Ved å investere i branding vil det være med på at kunden får tillit til bedriften og resultatet vil være at det er enklere å nå ut til flere kunder. Jeg er opptatt av å levere en total pakke som oppnår det målet – logo, designmanual, nettside osv. Sammen kan vi kartlegge målgruppen, bedriftens behov og lage en strategi slik at dere blir fornøyd med resultatet.

Jeg hjelper dere med å bygge bedriftens identitet med logo og visuell profil. Til slutt vil jeg levere en profilmanual som inneholder retningslinjer for bedriftens identitet når det gjelder logoen, typografi, farger og andre grafiske elementer. Profilmanualen vil fungere som grunnsteinen i bedriftens identitet og vil kunne brukes til fremtidige design dere måtte ha behov for.

Visittkort med logoen
Designet har logoen i fokus med en variasjon av farger fra logoens fargekonsept

Plakater, brosjyrer, visittkort

Har dere et behov for å få laget en brosjyre eller nye visittkort? Eller trenger dere en plakat eller katalog for å vise frem varene deres? Jeg designer alt av trykksaker og skreddersyr designet slik at dere får frem buskapet til de riktige kundene. Jeg er opptatt av et lønnsomt og tidløst design som varer i mange år fremover slik at dere kan bruke produktet flere ganger.

mockups-design.com