En brosjyre eller en flyer presenterer bedriften, merkevaren eller bedriftens tjenester og varer på en profesjonell og elegant måte.

Tidløst brosjyre design
Skreddersydd og imponerende brosjyre design for å vise frem bedriften og produkter

Brosjyre design

En brosjyre gir potensielle kunder et godt inntrykk av deg, dere og bedriften. Det er viktig å være profesjonell og å vise det på en god måte. Ved design av brosjyre tar jeg utgangspunkt i bedriftens profil for å ta vare på merkevaren.

Brosjyrer kan brukes til forskjellige formål og ikke alltid til reklame. Det kan være at det er behov for å lage en brosjyre til eksisterende kunder for å minne om relevante varer og tjenester. Eller så kan det være en god ide å lage en brosjyre som eksistrende kunder kan distribuere videre.

I mange tilfeller kan det være lønnsomt med en brosjyre som skal følge med et produkt eller en tjeneste som er blitt kjøpt.

Flyer design

En flyer kan sammenlignes med en veldig kortfattet mini brosjyre. En flyer passer om ønsker å presentere en spesifikk tjeneste eller produkt. Den kan ofte brukes for å fremme en konkurranse eller en ny merkevare på effektiv og rimelig måte. Samme design kan også brukes som annonse i en avis eller et magasin.


Trenger din bedrift en brosjyre?

Ta konktakt ved å fylle inn skjemaet under