Alle artister og band har sin egen stil. Det er slik de kommuniserer med fansen og hvordan de når ut til nye fans. Deres stil handler ikke bare om klær, men hvordan vi oppfatter dem som entertainere. Først av alt er det det vi føler når vi hører på musikken. Og for det andre handler det om hvordan de oppfører seg, hva de sier og hva de står for. Og til slutt handler det om hvordan de visuelt presenterer seg selv. Det handler om bandets identitet.


Om Blind Pilots

Blind Pilots er et amerikansk indie band fra Portland grunnlagt i 2007. Bandet startet som en duo og utgav debutalbumet “3 Rounds and a Sound” som gjorde det til nummer 13 på Billboard Top Digital Albums Chart.

Da de skulle på turné i 2009 ansatte duoen fire nye medlemmer og lanserte en live EP på Itunes. Da de brakte på de nye medlemmene ga det en veldig interessant vri på blandingen. De er nå 6 medlemmer som spiller svært uvanlige og interessante instrumenter som percussion, banjo, ukulele, vibraphone og mountain dulcimer.

Design kriterier

  • Bandets navn bør synes godt på avstand
  • Lanseringsdato for albumet
  • Attraktivt design som tiltrekker nytt publikum
  • Synlig nettadresse og sosiale ikoner
  • Grungy kunsteriskt design i tråd med tidligere design
  • Komplimentær farger for å skape kontrast
  • Enkelt lesbart design baser på Python filosofi
Plakatdesign laget i Photoshop
Plakaten er laget i Photoshp

(Dette er designet i forbindelse med studiene)