Read this blog entry in english

Jeg har flere skissebøker som jeg har brukt i flere år. Jeg elsker å tegne og male i dem fordi de gir rom for «feil». Jeg har mange ideer og noen av dem er kanskje bedre en andre. Derfor syns jeg at det en fordel å kunne prøve dem ut i en skissebok før jeg overføre dem til større tegninger eller malerier. Jeg har flere ganger gått i gang med et stort maleri eller en stor tegning med høye ambisjoner og til slutt måttet avslutte halvveis fordi det er blitt en flopp. Det blir dyrt i lengden. Jeg tegner og maler mer i disse bøkene en jeg gjør på større papir. Jeg liker tanken på å kunne gjøre ferdig en tegning på en dag, eller kunne ha muligheten til å lukke igjen boken og kunne ta den frem igjen en annen dag. Mine egne bøker små kunstverk.

Jeg har prøvd ut flere forskjellige bøker og kunne tenk meg å prøve ut MANGE flere (skulle ønske jeg var rik). Når det gjelder kvaliteten så er det er ingen tvil om at man får det man betaler for. Jeg bruker Moleskine til å male i. En annen type Moleskine til å tegne med blyant eller tusj. Og Strathmores gråfargede til å tegne med kull og fargeblyanter.

Jeg tenkte jeg skulle vise et utvalg av mine skisser og ideer. De fleste av ideene har jeg enda til gode å realisere, men jeg har ikke dårlig tid. Ikke tro at disse bøkene er stappet med fantastiske kreasjoner for det er mange av disse sidene som rett og slett er flaue. Det er en del av gamet!

SONY DSC
2015: Tilfeldige krusseduller. Jeg øvde på frihåndstegning med tynn tusj.
SONY DSC
2015: Tilfeldige kruseduller. Jeg øvde på frihåndstegning med tynn tusj.
SONY DSC
2012: En gammel tegning gjort med tusj. Det er fra den tiden jeg hadde veldig dilla på typografi.
SONY DSC
2012: En gammel tegning gjort med tusj. Det er fra den tiden jeg hadde veldig dilla på typografi.
SONY DSC
2012: En gammel tegning gjort med tusj. Det er fra den tiden jeg hadde veldig dilla på typografi.
SONY DSC
2014: Semi minimalistisk portrett gjort med blyant
SONY DSC
2014: Semi minimalistisk portrett gjort med blyant
SONY DSC
2014: Minimalistisk portrett
SONY DSC
2014: Minimalistisk portrett
SONY DSC
2014: Studie av øyet
SONY DSC
2014: Studie av øyet
SONY DSC
2016: Moleskine akvarell skissebok. Jeg prøver ut måter å kombinere mandalaer og portretter med akvarell
SONY DSC
2016: Moleskine akvarell skissebok. Jeg prøver ut måter å kombinere mandalaer og portretter med akvarell
SONY DSC
2014: Moleskine akvarell skissebok. Baby hodeskalle med gull blekk.
SONY DSC
2014: Moleskine akvarell skissebok. Baby hodeskalle med gull blekk.
SONY DSC
2014: Moleskine akvarell skissebok. Frihånd portrett.
SONY DSC
2014: Moleskine akvarell skissebok. Frihånd portrett.
SONY DSC
2016: Moleskine skissebok. Frihåndstegning med tusj av mange tilfeldige blomster. Hodeskallen er laget av hundrevis av små prikker. Ja! Denne siden tok uendelig med tid å fullføre!
SONY DSC
2016: Moleskine skissebok. Frihåndstegning med tusj av mange tilfeldige blomster. Hodeskallen er laget av hundrevis av små prikker. Ja! Denne siden tok uendelig med tid å fullføre!
SONY DSC
2016: Strathmore gråfarget skissebok. Mandala laget av svart tusj og gull tusj.
SONY DSC
2016: Strathmore gråfarget skissebok. Mandala laget av svart tusj og gull tusj.
SONY DSC
2016: Strathmore gråfarget skissebok. En ny «Skulls» dame tegnet med pastel, prisma fargeblyanter og hvit tusj.
SONY DSC
2016: Strathmore gråfarget skissebok. En ny «Skulls» dame tegnet med pastel, prisma fargeblyanter og hvit tusj.
SONY DSC
2016: Strathmore gråfarget skissebok. Første forsøk på å tegne et portrett med svart og hvitt kull.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.