Read this blog entry in english

Min talentfulle og vakre venn, Charlotte, hadde bursdag denne måneden og jeg tenkte jeg skulle lage et eget kort til henne. Jeg syns selv at resultatet ble veldig bra så da tenkte jeg at det ville være morsomt å vise hvordan jeg gjorde det.

Det du trenger for å lage kortet
Det du trenger for å lage kortet

Jeg kjøpte disse ”Toned Gray Artist Tiles” fra StrathmoreEBAY for en god stund siden uten helt å vite hva jeg skulle bruke de til. De viser seg å være geniale til dette formålet.

Jeg startet med å printe ut bursdagstallet i den fonten jeg syns passet best. For å få tallet til å bli like pent på kortet så måtte jeg legge printet over kortet og streke opp tallene med en blyant. På denne måten skaper det et merke på kortet som jeg kan bruke som guide når jeg skal tegne opp tallene.

.
.

Om du er usikker på hvordan du skal tegne så anbefaler jeg å skisse opp med en blyant først. På denne måten kan du viske ut om du ikke blir fornøyd. Når du er blitt fornøyd kan du begynne å tegne over med en tynn tusj. Jeg anbefaler å bruke Sakura Micron 02. Husk på at du må tegne stort nok til at du kan fargelegge inni.

 

SONY DSC
.
Første runde er ferdig!
Første runde er ferdig!

Jeg liker å ha en viss symmetri når jeg tegner, men det er absolutt ikke nødvendig. Det viktigste er du selv syns det ser fint ut.

SONY DSC
.

Siden jeg bruker tonet papir blir effekten av hvite detaljer veldig fint. Jeg bruker Prismacolor hvit på alle kantene på tegningen.

SONY DSC
SONY DSC

Noen ganger, more is more, så jeg måtte ha med en kant rundt kortet. I samme stil, hvor jeg gjorde mitt beste for at det skulle bli likt på begge sider. Det er ingen spøk når man tegner frihånd.

.
.
All done!
All done!
Hvite detaljer
Hvite detaljer
.
Gull detaljer!

Når kanten rundt er ferdig tegnet så farget jeg kantene hvite slik jeg gjorde med tallene. Helt til slutt brukte jeg en gullpenn til å tegne små snirkler og prikker over hele kortet. Når det gjelder å finne en god gullpenn så har jeg endelig klart det. Rent tilfeldig datt jeg over denne geniale avhengighetsskapende pennen, Sakura Pen-Touch i størrelse 0.7. Den har en nydelig gullfarge og tørker med en gang. Denne bruker jeg til alt!

Done..
Done..
... and done!
… and done!

Så her er resultatet! Tok ca 3-4 timer. Håper dette var til hjelp eller inspirerte deg til å prøve noe lignende. Tagg meg gjerne i bildet ditt på instagram (@linnfeyling) eller send meg et bilde av tegningen din på facebook. Det er kjempe gøy å se hva alle finner på! Lykke til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.